نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با گروهی از دانشجويان بورسيه تحصيلي سازمان منطقه آزاد قشم » موسسه آموزش عالی قشم

سازمان منطقه آزاد قشم از سال گذشته مبادرت به بورسیه نخبگان قشمی با شرایط مندرج در دستورالعمل بورسیه تحصیلی نموده است . این نشست در راستای دیدار دوره ای مدیرعامل با بورسیه شدگان می باشد.
مرادی دبیر اجرایی بورسیه تحصیلی از بررسی نوبت دوم متقاضیان بورسیه تحصیلی خبر داد و گفت دبیرخانه این شورای با ریاست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بصورت مستقل عمل می کند و اعضا شورا براساس شاخص های تعریف شده پس از بررسی و مصاحبه نهایی در هر سال ۱۰ نفر را براساس نیاز سازمان انتخاب خواهد کرد . در حال حاضر دفتر این دبیرخانه در موسسه آموزش عالی قشم تشکیل شده است.
File engine/modules/userbox.php not found.

نظرات دیگران

در حال حاضر نظری ارسال نشده است ، اولین نفر باشید !