همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با موسسه آموزش عالی قشم » موسسه آموزش عالی قشم

همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با موسسه آموزش عالی قشم

• ارسال شده در تاریخ : 25 بهمن 1396, 15:41
  • توسط: AdminAN
  • نظرات : 0
  • موضوع: خبرها

همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با موسسه آموزش عالی قشم

دکتر مرادی سرپرست موسسه آموزش عالی قشم از نشست تخصصی این موسسه با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران خبر داد:

مرادی افزود: در این نشست ضمن معرفی پروژه ها و توانمندی های منطقه آزاد قشم، مقرر گردید با انعقاد قراردادی فی مابین نسبت به همکاری های آموزشی پژوهشی و حمایت های لازم در خصوص توسعه کارآفرینی در منطقه اقدام لازم به عمل آید.

مرادی در ادامه با توجه به استقبال دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران از همکاری های متقابل افزود ایجاد همکاری با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران یک راهکار مناسب برای تخصص محور نمودن دوره های آموزش عالی در منطقه است که با سرعت قابل توجهی می تواند به توسعه آموزش، پژوهش و کاربردی کردن پروژه های سرمایه گذاری شده در منطقه آزاد قشم کمک شایان توجهی کند.

در این جلسه آقایان دکتر یدقار عضو منتخب هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم، دکتر زالی ریاست دانشکده کارآفرینی، دکتر مبارکی معاون پژوهشی دانشکده کارآفرینی و دکتر زارعی مسئول گروه کارآفرینی سازمانی دانشکده حضور داشتند.

File engine/modules/userbox.php not found.

نظرات دیگران

در حال حاضر نظری ارسال نشده است ، اولین نفر باشید !