آغاز اولین روز کاری سرپرست موسسه آموزش عالی سازمان منطقه آزاد قشم با غبارروبی گلزار شهدای گمنام، دیدار با فرماندار و امام جمعه شهرستان قشم
سرپرست موسسه آموزش عالی منطقه آزاد قشم به همراه هیات رئیسه دانشگاه اولین روز کاری خود را با ادای احترام و غبار روبی مزارشهدای و همچنین نشست با فرماندار و امام جمعه شهرستان قشم آغاز کرد.
علی نقی زاده در این مراسم اظهار داشت: امروز با شهدا تجدید میثاق می بندیم در جهت رشد و بالندگی دانشگاه هر آنچه در توان
داریم در طبق اخلاص قرار دهیم و در این راه وقت نشناسیم.
در ادامه هیات رئیسه دانشگاه، با حضور در فرمانداری قشم با مهندس امیرتیموری فرماندار جدید شهرستان قشم دیدار و در خصوص مهمترین مسایل آموزش عالی بحث و تبادل نظر کردند.
در این دیدار دکتر علی نقی زاده سرپرست موسسه ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان، افزود: موسسه آموزش عالی منطقه آزاد قشم آمادگی خود را جهت همکاری و همفکری بیشتر با ادارات و نهادهای شهرستان در تمامی زمینه ها از جمله رشد و توسعه فعالیت های علمی پژوهشی، فرهنگی و ورزشی اعلام می دارد.
همچنین در نشست دیگری که قبل از آئین افطاری خانواده شهدا برگزار گردید، دکتر علی نقی زاده با امام جمعه شهرستان حجه الاسلام والمسلمین دکتر حاجبی نشستی را برگزار و در خصوص مسائل موسسه و زمینه های تعامل و همکاری با دفتر امام جمعه بر پیش برد برنامه های اثرگذار فرهنگی بحث و گفتگو نمودند.